Fijn dat je mijn website bezoekt.

Graag stel ik me even voor, ik ben Bonita, een creatieve duizendpoot met verschillende interesses en word fel aangetrokken door alles wat te maken heeft met make-up en fotografie.


En laat dat net zijn waar ik dagelijks mee bezig ben. Ik ben ontzettend blij dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en me heb kunnen ontplooien tot wie ik vandaag ben,

Make-up artist & social media fotografe gespecialiseerd in social shoots.


Afwisseling vormt de sleutel tot succes in mijn carrière. Als make-up artist nam ik regelmatig foto’s van mijn werk. Eerst snel tussendoor met een iPhone, maar al snel kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera om nog mooiere en professionelere foto’s te kunnen maken.

Toen kwam ik in aanraking met mijn nieuwsgierigheid en interesse in fotografie. Ook ontdekte ik dat de combinatie mij nog meer voldoening gaf.


Fotografie werd al snel een passie waarin ik veel creativiteit kwijt kon. Tegelijkertijd leerde ik veel nieuwe mensen kennen en beleefde ik iedere shoot met veel plezier. Er werd al heel wat afgelachen tijdens shoots en dat is voor mij belangrijk. Tijdens shoots voel ik een positieve vibe met mensen waarmee ik me graag omring, dat smaakt naar meer!
 

Als ondernemende vrouw besliste ik meteen actie te ondernemen en me te gaan herprofileren.

Ik kreeg steeds meer de vraag vanuit andere vrouwelijke ondernemers om te shooten voor hun business. Verschillend van aanpak, kwam het er steeds op neer dat ze allemaal foto’s voor hun website en sociale media nodig hebben.

Zo specialiseerde ik me tot “social media fotograaf” en weet ik de zakelijke beeldbank van vrouwelijke ondernemers dagelijks op een originele manier aan te vullen.


Vaak gaat de vraag gepaard met de aanbeveling naar een goede make-up artist. Het is heel fijn mijn werk als make-up artist ook nog eens te kunnen verwerken in dit prachtige project.

Ik kan dat voor jou verzorgen zodat je niet langer langs een visagiste moet gaan, dat scheelt een pak organisatie.

Al is dat geen must natuurlijk en kan je dat ook lekker zelf doen.

Ik heb voor grote namen mogen werken zoals:

Dior

Givenchy

Lancôme

Nivea

Yves Saint Laurent

T-LeClerc

... en nog zoveel meer leuke merken...


Ben jij hier als ondernemende vrouw op zoek naar mooie foto’s om jouw business een boost te geven? Of wil jij leren hoe je jezelf het beste kan opmaken en welke make-up het beste bij je past?

Stuur me vrijblijvend een berichtje.

Veel liefs, Bonita x

Wat anderen zeggen

Olivia's coaching

Ik heb niet alleen super leuke foto's,  ze geven mij ook nog eens inspiratie om te schrijven! Bij sommige foto's krijg ik spontaan ideeën om te schrijven.

Meer reviews

BoSite-8.jpg

Waarom je professionele foto's moet hebben

Geen uitnodigende foto's zorgt ervoor dat potentiële klanten jou voorbij scrollen.

Zijn we het er samen over eens dat "online zichtbaarheid" belangrijk is?

De juiste foto's van jou en je bedrijf zorgen ervoor dat jouw klant bij jou wilt zijn! Jouw klant koopt bij jou, om jou! Daarom is het heel belangrijk dat je jezelf laat zien en uitstraalt wie je bent en wat je doet!

Beelden zeggen meer dan duizend woorden!

Ik begrijp dat voor de camera staan best onwennig kan zijn en je niet goed weet wat je moet doen, laat staan dat je moet poseren.

Wel, dat gaan we nu net niet doen! We gaan voor spontane foto's en geen saaie bedrijfsfoto's... 

Zoals ik eerder schreef... ik wil jouw persoonlijkheid weerspiegelen in jouw creatieve bedrijfsfoto's.

Door jouw bedrijf online goed zichtbaar te maken ga je meer klanten aantrekken en meer klanten betekent ook meer omzet.

Een Social shoot is dan één van de investeringen die zichzelf snel terugverdiend.

Een extra visagiste hoef je niet meer te zoeken want ook dit kan ik voor jou doen en mocht je het zelf willen doen maar heb je nog wat tips nodig volg dan mijn online make-up workshop.

Heb je nog vragen, stuur me dan vrijblijvend een berichtje of connect met me op instagram

IMG_0342.jpg

Social shoot

Wil je meer weten over wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

IMG_0052.jpg

Portfolio

Benieuwd naar mijn stijl? Neem dan snel een kijkje in mijn portfolio