Welkom!

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen.

Laat ik me even heel kort voorstellen.

Ik ben Bonita, 20 jaar ervaren make-up artist en fotograaf.

Als Make-up artist heb ik begin 2018 een professionele DSLR camera aangeschaft omdat ik mooie foto's wou maken van mijn werk als make-up artist!

Wat ik toen nog niet wist was dat ik helemaal verkocht zou zijn aan foto’s maken want ik ging de experiment tour op natuurlijk.
⁣Ik deed mijn eerste styled shoot met een klantje die in mijn salon kwam. Ik wou een natuurlijke make-up look met een overhemd, sokken en een mok.

Spannend, zo een eerste fotoshoot en was er best trots op want als autodidact had ik nog geen enkele cursus fotografie gevolgd en had ik haarscherpe foto’s. (zie foto)


⁣Daarna ging ik paar fotoshoots doen voor ondernemende vrouwen die ik kende uit mijn omgeving en herprofileerde ik me als Social Media Fotografe.
⁣Ondertussen heb ik mijn doelgroep uitgebreid naar koppels met Love shoots en bied ik ook Boudoir shoots aan.⁣


Ik maak vlotte spontane portretten en wil dit doortrekken naar mijn Social Shoots voor ondernemende vrouwen. Ik wil de vrouw achter het bedrijf weergeven zoals ze is. Ik wil jouw karakter weergeven in mijn foto’s!


Dus geen klassieke bedrijfsfoto’s bij mij!

Het leuke is dat ik als Make-up Artist ook nog jouw make-up kan doen en we dus geen extra visagiste moeten boeken, scheelt ook weer een hele organisatie.

Voor de moment ben ik ook heel druk bezig met het maken van een Online Make-up workshop waar ik jou van A tot Z alles leer hoe jij jezelf perfect kan opmaken.

Mijn eerste styled shoot ooit!

Instagram feed

Contact

Wat je niet mag missen

#Socials

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Webshop

Algemene webshop

Store Art

Goed om weten

#bpicturedcom

Gebruik deze hashtag en maak kans op een leuke winactie!