Bruids make-up

€155

 

Bruidsmake-up op maat en volledig volgens jouw wensen. Een paar weken voor uw huwelijksdatum gaan wij een proef bruidsmake-up aanbrengen.

Handig mocht je foto's hebben van jouw trouwkleed en bruidsboeket zo kan ik met je meedenken in jouw stijl. De proef bruidsmake-up, net zoals de bruidsmake-up zelf gaat door op locatie zo heb ik al inzicht met welk licht ik rekening moet houden.

Op jouw huwelijksdag zelf kom ik graag nadat de hairstyliste is geweest om niet het risico te lopen dat er een deel van jouw foundation wordt afgewassen. 

Hou rekening met een 60 minuten per make-up sessie.

Bruidsmake-up omgeving Antwerpen in een straal van 20km van Brasschaat is inbegrepen in de prijs en anders is het €0,35/km 

Bruids makeup
Bruidsboeket

Suite van de bruid

€45

Ook de suite van de bruid kan voorzien worden van make-up. Afhankelijk van de tijd die overblijft kan dit geboekt worden. Mocht de tijd krap zijn kan ik altijd assistentie meevragen om ook de suite van de bruid op tijd klaar te hebben.

Voor de make-up van de suite wordt gekeken naar de stijl van de persoon, kleding en kleuren om een harmonieus geheel te vormen.

Ook wordt rekening gehouden met de morfologie van de persoon en adviseren we graag wat de persoon flatteert.